lørdag den 7. januar 2012

Hvorfor en blog om fattigrøvs ferier?

Jeg kastede mig ud i den her blog efter et par misundelige bemærkninger fra venner over at vi havde råd til 2-3 ugers ferie hver sommer i udlandet med masser af oplevelser.

Den gennemgående opfattelse af hvad en sådan ferie måtte koste lå lang lang over hvad vi reelt betalte og folks tanker omkring hvor primitivt det var at campere på små pladser gjorde mig irriteret. Fact er at jeg har mange flere gode oplevelser fra minipladser fremfor fra store pladser og det gælder mine oplevelser med camping gennem hele livet :)

Samtidig er der så mange oplevelser der ligger derude og bare venter på at man gider søge efter dem på nettet. og de oplevelser er ofte ganske gratis!

For mig er det at finde oplevelserne en del af fornøjelsen. Det at sidde i de kolde vintermåneder og lede efter ting i et land hvis sprog man knap får mening ud af giver sjove og pudsige oplevelser i oversættelser, kraft til fantasien mens man gennemspiller sin ferie i hovedet og samler familien når man nu har opdaget en drypstenshule man kan sejle i eller en bobslædebane der kører om sommeren eller eller eller :) og det er den glæde jeg håber at kunne videregive til kommende feriefolk der ønsker en billig ferie med sjæl, liv og masser af minder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar