torsdag den 12. januar 2012

Prag 2008

Så blev det sommer igen og familien blev enige om at successer er til for at blive gentaget. så vi nupsede endnu en tur til Drusus! Turen ned gik smertefrit og vel ankommet om morgenen skulle camp letten slås op og her startede problemerne.

En camp let låses med en bolt. Selve det at låse og låse op er evig nemt og tager ingen tid normalt. Men det her var ikke en normal formiddag. Kl var 10 vi havde kørt hele natten og vi var møgtrætte. Vi finder nøglen til bolten frem, sætter den på, og vupti! der sker ikke en dyt! Vi drejede lidt mere og der sker stadig ikke en hujende fis så frustrationerne breder sig og jeg regredierede lige til det surmulende teenage stadie da jeg trængte til bare at få lov at slappe af.

Tom får lokaliseret problemet som i al sin enkelthed går ud på at den bolt der på indersiden skal sikre at skidtet ikke bare fiser med rundt når man forsøger at skrue, ja den har løsnet sig så skidtet snurrer bare rundt uden at der sker en dyt!

Her var gode dyr rådne, for vi var godt klar over at for at komme ind i camp letten måtte vi nok skære den forbandede bolt af, men med hvad? og hvor? En højhellig søndag formiddag hvor ingenting what so ever havde åbent.

Heldigvis havde campingfatter en vinkelsliber og der lå på pladsen en sød Esbjergenser med erfaring med det værktøj. så på 10 minutter var bolten skåret af uden at glasfiberen havde fået den mindste skramme og vi kunne få sat op. og så startede ferien :))


Fra Prag 2008


en træt far der leger med PDA'en mens der slappes af i voksensengen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar