torsdag den 29. marts 2012

Prag 2008 fortsat

og hvis du midt i lt mit skriveri har mistet tråden så er starten her ;) http://fattigroevensferieminder.blogspot.com/2012/01/prag-2008.html
 Efter lidt slappen af og udforskning af pladsen skulle vi ind til Prag. Busbilleten blev købt i campingreceptionen og efter ankomst til metroen fik vi købt vores metrokort og var klar til afslapning uden bil :)

Første top var bydelen Holesovice hvor vi ville se kulturparken
Indgangsporten som var smuk når solens stråler tittede igennem skydækket
Patrick var rigtigt i hopla og mente helt bestemt at samtlige metalgelændere var lavet for at han kunne slå kolbøtter!Alexander syntes lige der skulle lidt charmeoffensiv til. Der var så mange fine ting at kigge på dernede at der konstnt blev peget og grint og snakkettid til forsyninger! i parken var der masser af disse små gårdhaver hvor man kunne bestille øl og is og crap mad (ja vi holdt os til en portion pommes fordi vi ikke helt havde tiltro til hygiejnen.) men priserne var relativt billige (billigere end dk, men dyrere end de steder vi plajer at inde nede i Prag) og isen var kold :) desværre var vi enormt plagede af hvepse da vi var herinde, så vi fortrakt ret hurtigt ud i parken igen


Der var et rigtigt fint skilt der fortlte hvad disse træstammer gik ud på. vi kunne desværre ikke læse det men stødte på en mystisk mand med stort skæg og kasket som forsøgte at forklare os det ved at gentake Kultur! kultur! og så grinende vinke farvel og gå ;) Patrick var enormt begejstret fordi de store træstammer udgjorde en ganske ok forhindringsbane for ham :)


Vi var ikke inde og kigge men syntes det var ret sjovt at music hallen var pyramideformet!

Og når man vandrer rundt i Stromovka Parken, ja så bliver man altså også nød til at se Luna park. Vi havde fået indtryk af at det svarede til vores Bakken da vi læste omd et, men vi må erkende at vi blev slemt skuffet. der var vist nogle forlystelser der udfordrede centrifugalkraften (dem har jeg ykkeligt glemt da ingen i familien gider dem), derudover et pariserhjul og en rollercoaster og en masse boder. der var stort set mennesketomt da vi var der og alt så beskidt, rodet og sørrgeligt nedslidt ud. Tom hoppede dog i rutchebanen med Patrick og det havde været en succes for Patrick. Vi voksne fik lidt nnervøse trækninger da alting knagede og bragede og så lidt sølle ud.


Stemningsbillede fra turen hjem :)

Kulturparken (Stromovka park) kan absolut godt anbefales for den smukke natur der er derude og springvandet ikke at forglemme hvis man vil bruge penge på det ;) Vi sprang over her på første dagen da batterierne stadig var lidt flade og energien derfor ikke var til andet end at tulle rundt. Men en god første dag i Prag vi bestemt havde hygget os med og vejret var ganske fint. ikke bagende varmt, men med indlandsklimaet var der tilpas lunt selvom der var skyet. hvis jeg husker rigtigt så temperaturen gennem ferien og svingede mellem 22 og 35 grader :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar