torsdag den 12. juli 2012

Nye Madrasser i camp letten

Vores camp let er en ældre dame. Den del kommer man ikke udenom. Hun har 30 somre på bagen og får forhåbentligt et par somre mere :) Så når man taler om renovering skal man altid huske at opveje produktets alder, pris og eventuel salgspris. I hvert fald i min verden. Det kunne aldrig falde mig ind at poste mange tusind kroner i vores vogn fordi den simpelthen ikke ville kunne bære det rent markedspris mæssigt. Et sted hvor jeg dog er ret sippet er madrasser. Det blev overtaget med ukurante skummadrasser der ikke var stofbeklædte, fik sin første vandskade på sin jomfrutur som vores, idet pakningerne var slidte og nu her kom skade nummer to. Så madrasserne skulle UD! Jeg vil ikke ligge og inhalere diverse sygdomsfremkaldende sporer på min ferie, så hellere investere i nye madrasser MED stof på ;)

Da nye madrasser i original stand koster en halv jetjager (5000 kr) Var vi hurtigt ude i noget kopi istedet. Vi havde tykke madrasser i camp letten før. Bevares det er dejligt at ligge på, men det mindsker altså også den plads du har til at pakke ting i. Så vi endte op med madrasser fra Jysk, den billigste vi kunne finde og brugte derved 1000 kr på 4 skummadrasser i 7 cm tykkelse. Disse madrasser kom i betræk, så det var også sparet i indkøb.


Her ses forældre afsnittet med de nye madrasser. Fordi betrækket er så langt blev vi enige om at de 30 cm der skal klippes af i bunden for at køkkenet kan lukkes, ja dem proppede vi ind i betrækket når den er slået om og hev ud når den skal lukkes. Vores håb er at forhindre at de i nattens kamp forrykker sig, så man derfor ender med at ligge med fødderne direkte på bundenTom igang med at skære madrassen til i børneafdelingen. Bagefter bliver stoffet tilbasset så de passer perfekt iHer er madrassen lagt i for at teste om kilen passer. der er indsat en 7 cm bred kile i lærred så madrassen kan holde sin naturlige form


Her et lidt sløret billede af kilen

Jeg var doven nok til at forsøge uden kile. Lad mig med det samme pointere at det ikke er en ærlig god løsning. Kilen er nem at lave og jeg skal gerne smide en gennemgang af hvordan op på bloggen hvis i spørger efter den (som smider en kommentar om at i gerne vil se det ;) )
Og der er nu lagt en gennemgang ud på bloggen 
Kabine blev igen sat i og madrasserne lagt på plads. det er ikke til at se det hvis man ikke ved det ;) men de nederste 30 cm af madrassen er seperat og lagt ind i betrækket. forhåbentligt mister ungerne ikke deres legetøj i åbningerne i år ;)5 kommentarer:

 1. Jeg vil da gerne høre mere om kilen.

  I øvrigt god beskrivelse og billeder!!

  SvarSlet
 2. Jamen jeg for da lige lavet en lille beskrivelse :) det er enormt nemt når man har fanget systemet :)

  SvarSlet
 3. så fik jeg lavet en gennemgang :) http://fattigroevensferieminder.blogspot.dk/2012/07/hvordan-man-laver-en-madras-kile.html

  SvarSlet
  Svar
  1. I, som har så megen erfaring med MADRASSER i CampLet må kunne hjælpe mig :

   Hvad er de oprindelige mål på madrasserne i henholdsvis "låg-siden" og i hjulkasse-siden ?

   Jeg vil nemlig prøve en løsning med LUFTMADRASSER i stedet for skum.

   Med venlig hilsen
   en gammel dreng, der er ny i Camplet-verdnen !

   Slet