torsdag den 12. juli 2012

Så er det tid til indretning

Den første spæde indretning starter lige så småt. Ind med møbler og køkkenudstyr :) det skal i selvfølgelig ikke snydes for så her kommer der en gennemgang af hvad vi mener et et must i vores familie

Køkkenet sættes op med blå plastkasser. de er stabelbare og kan sættes ned under vaskebaljen når der skal pakkes sammen. køkkenet er på en gang simpelt pakket men også sindssygt funktionelt.

Et must i enhver camp let er en lampe på batteri. da vi ikke bruger vores særlig tit er det her den skrabede udgave


skærebrædt er nødvendigt vi har fundet disse geniale i netto. 1 mm tykke og de virker! der pakkes to. et til kød og et til grønt og brød

Vi har lige investeret i sprit nyt campingservice i melamin. Vi gik efter kvalitet må vi erkende. der var et sæt til 150 kr, men melamin kvaliteten var sølle og printet var direkte billigt at kigge på. Vi faldt over det her firkantede sæt som var sat ned fra 500 kr til 250. det måtte med os hjem og bo i camp letten


At lave god mad mens man camperer er slet ikke svært. vi får både sovs og kartofler og kød og salat. for at lave denne lækre menu har jeg ikke behov for mere end: to campinggryder (og en keddel) et dørslag, en skål og en pande. Derudover har vi en lille grill der intet fylder. den er også troligt med hvert årpå bestiksiden er der bestik til 4 personer, en skarp kniv til kød og en skarp brødkniv. derudover proptrækker, øloplukker, dåseåbner grilltang.


Vores lille enkelt gasblus som vi bruger til småting. den har været en god investering


Derudover en minihakker (ungerne elsker den) en kaffemølle (fordi kaffe ofte er i bønner der hvor vi er), pastaske, grydeske, suppe/sovseske og piskeris. en kande og 4 kopper til saft og den slags. derudover to rødvinsglas i plastHer er vores klædeskab. Eller rettere det er købt til klædeskab, men når vi er af sted er det vores madkammer. alt fra brød til skumfiduser stoppes ind her, fordi nettet i skabet er genialt til at holde myrer, fluer og andet kravl væk. Normalt vil vores køleboks stå ved siden af den.KAFFE!!!!
Jeps jeg er kaffedrikker med stort K så pulverkaffe er altså ikke noget jeg kan leve med og af. For at få mig morgenblid er der i oppakningen en el keddel, kaffetragt og en kaffekande der ikke kan dø (stål hele vejen)


Blæseren her er også et must. Hvis camp letten er småklam af fugt klarer den at fjerne det på under et kvarter. dertil kan den cirkulere kold luft hvilket er ganske dejligt på sindssygt varme dage. den er den ganske billige model fra Harald Nyborg og den har fulgt os uden at vi har haft noget at klage overVores Alubord købte vi sidste år og det er altså genialt. det fylder intet pakket sammen og står rimeligt stabilt. Der er god plads og det er rengøringsvenligt.

Stolene er indkøbt her til vinter hvor vi fik tilbudt 4 stk for 150 kr. det var så godt et tilbud at vi sagde ja. de er lidt større end hvad vi normalt har med, men jeg tror i længden at vi bliver glade for demDen her hængedingenot så jeg tilfældigvis og den måtte jeg eje. bare en løkke på badunen og så sætte den her fast og vupti har man et sted at hænge småtingHer er de poser jeg skrev om tidligere. de er ganske simple at lave og geniale fordi man kan se igennem. dem her var oprindeligt tiltænkt camp letten, men med de nye gardiner og dug ja så skal jeg vist have gang i produktionen igenStropper er geniale til ophæng. og fordelen ved at tingene hænger er at der ikke kommer fugt fra jorden og du skvatter ikke over skidtet når du bevæger dig rund :)

Det var rundvisningen for den her gang ;) der kommer mere når den sidste finish er på pladsIngen kommentarer:

Send en kommentar