søndag den 2. september 2012

Snorkling solcreme og god mad

Tirsdag d 7.
Boraen skulle ramme, men udeblev heldigvis. Der blev handlet brød og vi fik spist morgenmad. Udvalget var magert, så det blev brød med nutella. Vi ville bugten rundt mens vi snorklede og det var præcis hvad vi gjorde her til formiddag
Alexander blev kold midt i det hele, så Alexander og jeg tog hjem så han kunne blive tør. I den forbindelse vil jeg gerne dele et par tips. Vi snorkler gerne 3-4 timer af gangen når vi er afsted, eller svømmer 3-4 timer af gangen i svømmehallen. Det har vi gjort siden Alexander var 3½ og helt uden problemer. Når vi svømmer i det dybe hvor han ikke kan bunde, så hæger han sig fast på en af vores rygge og slapper af i arme og ben mens vi svømmer. Denne vane er så integreret at når vi snorkler og Alexander mangler en pause, ja så kravler han op på vores ryg og hygger der mens vi snorkler vider. Dette giver os en bedre mulighed for at vælge mål længere fra kysten end normalt idet en af os så har Alexander med piggy bag style hvis han bliver træt og vil hjem.
En anden god ting er en neopren dragt. Vi har købt en 3 mm neoprendragt til Alexander som han får på når vi tager på snorkeltur. Med dragten på holdes kropstemperaturen oppe i længere tid idet neoprenen isolerer. Sidst men ikke mindst har vi hjemmefra haft et snorkelkursus hos http://poseidon-als.dk/ med henblik på familiesnorkling i ferien. Derved er Alexander fortrolig med sit udstyr og er glad for både snorkel, briller og fødder. derudover er skumpølse og svømmeluffer et must idet det aflaster Alexander så han ikke behøver arbejde så hårdt for at holde sig ovenvande.

På vores snorkelture kunne vi derfor nyde Alexander der hoppede og dansede rundt i overfladen mens han sang sange i sin snorkel og lystigt pegede fisk ud for os. det var simpelthen så sjovt, dejligt og spænnende at være ude sådan som familie.


Vel hjemme tog Alexander og jeg ud for at handle. Aftensmaden blev koteletter med grillkrydderi, kartofler og majs til aftensmaden. Til brød købte vi en masse pateer og vendte så snuden hjem for at spise. Efter maden tog Tom og ungerne ud for at bade igen, mens jeg bestemte mig for at blive hjemme og læse lidt i min bog. Tom brillerede med at komme hjem krebserød, fordi han havde glemt at smøre sig ind i solcreme igen inden 2 dyk. Aftensmaden blev lavet og derefter bød Mario på hjemmelavet rødvin, imens han indkaldte regeringen nede ved receptcia. Regeringen er alle de campister fra pladsen der har lyst til socialt samvær ;)

Der blev drukket lidt rødvin og øl inden det igen blev tid til at sige godnat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar