onsdag den 2. januar 2013

En dag i snorklingens tegn

Søndag d 19

Vores store lidenskab er snorkling. Så dagens udflugtsmål var en lille bugt Tom havde set mens han var ude og sejle med Zar båden. Vi pakkede vores snorkel gear og to sammen med Fabian til den lille bugt for at snorkle. vi fandt med besvær den lille ikke markerede stikvej derned og kørte og kørte og endte på en blind vej... efter at have mødt to "veninder" på en afsides plads fandt vi ud af at man kun kunne gå om til bugten og ikke køre. Vi valgte derfor at snorkle ud fra den bugt vi befandt os i. Vi klædte om og "hoppede" i. Det lyuder så flot at sige sådan, især når gaktum var at det lignede en omgang avanceret twister når vi krappede os ud af, fordi klippekanten var så pokkers skarp og vandet sindssygt lavt. Skuffelsen var stor da vi kom i. Vandet var plumret og fyldt med døde søpølser. Liv var der langt imellem, men ungerne hyggede sig og vi snorklede en 2-3 timer. Der var en del både i bugten og som den pligtopfyldende voksen jeg er, nbrugte jeg tid på at tjekke om de mod forventning skulle begynde at bevæge sig og blive til fare for os. Under sådan en omgang overblikskigning gik det op fpr mig at samtlige på bådene i bugten var spitter nøgne ;) tror ikke ungerne fangede den men Tom og jeg måtte smile lidt til hinanden da han fangede det cirka samtidigt ;)
På vej op af vandet tabte jeg i twister, hvilket kostede mig et grim sår på ballen, da klippen mente den skulle have en luns af den. Lidt billeder blev det til ;)


Efter badeturen skulle vi til Biograd og tanke gas så vi kunne lave mad. og hæve kuna. Dog var vi geniale nok til at glemme gasflasken samt glemme at hæve kuna... aftensmad blev det dog til: koteletter  i flødeost/creme fraiche sauce samt salat og brød. Den blev indtaget sammen med Debi og Daniel hvilket var skide hyggeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar