torsdag den 3. januar 2013

Torsdag d 23 august

Dagen startede med en mærkelig oplevelse. Vækkeuret ringede nemlig. Det var vildt underligt efter næsten 3 uger uden tid. Tom skulle hjælpe Doris og Walther med at trække deres båd op, da deres mobilehome havde svært ved at komme nderned. Op kom båden og vi stod lige og nøs synet af tante toyota med en båd bagefter ;)
Vi fik vinket farvel og dagens pligt nummer to kom nærmere. Vi havde lovet Ulli og Mario at køre dem til Pakostane efter benzin til båden. Vel hjemme tog Patrick med Ulli, Mario og Fabian ud og sejle, mens Tom, Alexander og jeg tog ud og snorklede i bugten på jagt efter hornfisk. Ved bugtens "tinder" kunne de nemlig godt lide og lege. Debi og Daniel ville gerne med, så vi fik samlet et ekstra snorkelsæt ud af vores rester så alle kunne snorkle på samme tid. Vraget blev også nydtAlexander frøs, så vi tog tidligt hjem og satte os til at spise pommes frites og slappe af. Da Patrick og Tom kom hjem fik vi spagetti carbonara hvorefter vi driblede ned i receptcia og fik snaps ;)
Vi fik overtalt Mario til nok en gang calamari fiskeri og belgierne indvilgede i at kigge efter unger, mens vi hyggede med debi og daniel over lidt fiskeri. Vi fik fanget tre og tog hjem nok så fornøjede :D
Ingen kommentarer:

Send en kommentar