torsdag den 5. marts 2015

Mens vi venter på Berlinerne

14 Juli 2014
På vejen ned til Paradiso havde Jesse pludseligt skrevet til os hvornår vi havde ferie, for de var ved at pakke bilen og drage ned till Mario. Vi grinte og skrev tilbage at vi jo så måtte se hvem af os der landede først. Det blev så os, så dagen blev brugt på at spejde efter hvornår Jesse og Marleen ankom. Vi havde samtidig behov for at stresse ned, så dagen blev brugt på at pakke rigtigt ud og få handlet ind i Pakostane. Frisk kød måtte vi dog kigge langt efter, så vi endte med pølser igen og så var der dømt pasta med pesto og pølser. Vejret var lidt ustabilt men stadig varmt.

Patrick nød sit præteen telt
Jeg nød roen

Bugten var smuk og vandet klart

Og Alexander skulle lige opbruge det sidste strøm på gameboyen,

Mens far gik på jagt efter dyrelivet. Det blev til  guldsmede

Fugleedderkopper

en såret Flagermus

og en uidentificeret edderkoppeartPatrick fandt en Pige der hed Nora og ssomm var på hans alder og det var simpelthen venskab fra første blik! de to var nærmest limet sammen resten af den tid Nora var på pladsen

Noras forældre hed Katja og Michael og dem faldt vi voksne også rigtigt godt  i snak med

Man må sige at Jesse og Marleen ankom med stil, for pludselig kom ADAC autohjælp med deres camper på slæb. De var kørt i stykke og fik så transporteret bilen hen til pladsen hvor den så skulle repareres.Ingen kommentarer:

Send en kommentar