torsdag den 5. marts 2015

Peka og Bådklargøring

15 Juli 2014
Vi ville have Peka til aftensmad, så jeg var i Pakostane ved slagteren for at købe kød og videre til grøntsags boden for at hente grøntsager. Tom havde inviteret Michael og Katja till at spise med og Mario hjalp os med at få grillen startet op. Jeg havde købt kylling, kalv og svin og man mærkede tydeligt at kyllingen ikke var masseproduceret. Det var fast gult skind og en silkeblød fast struktur i køddet. 


Tom og ungerne havde jo fundet en skadet flagermus og den blev studeret i dagtimerne


den var lille og blev nærstuderet godt og grundigt af samtlige af pladsens unger, inden vi satten den af på stendiget ved siden af os, så vi kunne holde øje med den.

Vi  satte den i skygge og håbede den om aftenen ville være i stand til at flyve.

På nabo Parcellen en meter fra os af kunne vi se denne lille fætter her. Den var mægtigt sød at kigge på mens den pilede frem og tilbage.
PLUDSELIGT skreg Alexander op: MOR FAR, SLANGEN TOG FLAGERMUSEN!!!!

Ganske rigtigt så kunne vi konstatere at der boede en snog i stendiget og den havde forsøgt at gøre flagermusen til et måltid, så den stakkels flagermus overlevede ikke. Desværre havde det været en for stor mundfuld så den blev pænt spyttet ud igen.

Vi nød til gengæld synes at snogen mens den tittede frem og skyndte sig ind i sit hul igen

Det var et rigtigt smukt eksemplar
Tom fik rigget båd an, og fik købt tændrør, så motoren igen virkede. Tom nåede lige at give ungerne en tur i doughnut'en inden han kunne konstatere at bunden ikke holdt luft... Det gjorde båden ustabil og det var vist en underdrivelse at sige at Tom var irriteret.  Men der var ikke mere vi kunne gøre den dag. 
Aftenen gik med at forberede Peka og nyde godt selskab


Ingen kommentarer:

Send en kommentar