søndag den 13. marts 2016

23 juli. Fællessspisning


Denne ferie har vi været rigtigt gode til at dovne og derfor er der dovnedage uden det helt store indhold. men i skal nu ikke snydes for den ugentlige fællesspisning! Det er en fast tradition på Paradiso, hvor man slås om hvem der har magten over hvidkålssalaten og dermed kan betemme smagretningen. Det der mest skiller vandene er om der skal kommen i eller ej. Alle følger med i de to pattegrise der snurrer på spyd og Mario finder hjemmelavet hvid og rødvin frem, samt hjemmelavet dynamit (rakija på 70%) mit glas forsvinder sjovt nok når han kommer forbi med den flaske ;) alle finder borde frem som stilles op ned igennem hele pladsen og sså nydes hinandens selskab og den gode simple mad.

Dem der kan spille spiller, dem der kan andet gør det og der snakkes grines og hygges på tværs af telte, vogne og hvad folk eller sover i. Når solen forsvinder finde lamper frem og når man tænker at nu er det tak for i aften bryder man op og lader natteravnene grine til den lyse morgen.

Fællesspisning er hygge på højt plan og vi vil ikke undvære det på nogen måde :)Patrick bestemte sig for at nattens soveted skulle være midt på vejen. Vi som forældre var ikke enige og fik ham sendt i seng. Og så fulgte vi selv efter :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar